Artemiya

Artemiya

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 97
بازدید کل : 52923
تعداد مطالب : 84
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


جاوا اسكریپت

تعبیر خواب آنلاین


فناوری خط دروازه چیست؟

بی بی سی - بعد از گل بحث برانگیز خوان ماتا در بازی با چلسی، بحث بر سر استفاده از فناوری خط دروازه دوباره بالا گرفته است.

چلسی در بازی نیمه‌نهایی جام حذفی انگلستان تاتنهام را ۵-۱ در هم شکست. نتیجه ۵-۱ باید قاعدتا از یک بازی یکطرفه و بردی بی‌حرف و حدیث حکایت کند، اما گل دوم چلسی جنجال زیادی ایجاد کرده و بحث بر سر استفاده از فناوری برای کمک به داوران مسابقات فوتبال را دوباره مطرح کرده است.
در دقیقه ۴۹ این بازی، خوان ماتا، هافبک اسپانیایی چلسی، ضربه‌ای را روانه دروازه تاتنهام کرد. مدافعان تاتنهام، لدلی کینگ و بنوا اسو- اکوتو، سعی کردند مانع از ورود توپ به دروازه شوند، اما مارتین اتکینسون، داور بازی، توپ را گل اعلام کرد.
تصاویر تلویزیونی نشان می‌داد که توپ بطور کامل از خط دروازه تاتنهام عبور نکرده، اما داور اعتراض بازیکنان تاتنهام را نپذیرفت و نتیجه ۲-هیچ شد.
طرفداران استفاده از فناوری در داور مسابقات فوتبال می‌گویند اگر در این مسابقه از فناوری خط دروازه استفاده می‌شد، گل دوم چلسی پذیرفته نمی‌شد و شاید بازی نتیجه دیگری پیدا می‌کرد. اما سوالات متعددی درباره فناوری خط دروازه وجود دارد که در اینجا به آنها می‌پردازیم:
موضوع استفاده از فناوری خط دروازه در چه مرحله ای است؟ تصمیم نهایی در مورد استفاده از این فناوری روز ۲ ژوئیه آتی در جلسه بورد بین‌المللی فوتبال گرفته می‌شود.
موضع فیفا در این مورد چیست؟
فیفا برای سالیان طولانی با استفاده از فناوری در داوری مسابقات فوتبال مخالف بود. اما بعد از اینکه در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، داور بازی آلمان و انگلستان در مرحله یک هشتم نهایی گل صحیح فرانک لمپارد، هافبک انگلستان، را به اشتباه نپذیرفت، انتقادها از موضع فیفا افزایش پیدا کرد.



در آن زمان سپ بلاتر، رئیس فیفا، بخاطر این اتفاق از فدراسیون فوتبال انگلستان عذرخواهی کرد.
فیفا بعد از جام جهانی ۲۰۱۰ هشت سیستم مختلف را توسط نهادی مستقل آزمایش کرده است.
هشت شرکت مختلف پیشنهادهای خود را به فیفا ارائه کرده اند. همه این پیشنهادها سیستمی را در برمی‌گیرند که در آن وقتی توپ از خط دروازه عبور می کند، در کمتر از یک ثانیه پیامی به ساعت داور ارسال می شود.
پیشنهاد کدام شرکت ها برنده شده؟
بورد بین المللی فوتبال دو شرکت را برای مرحله دوم آزمایش ها انتخاب کرده است.
پیشنهادهای شرکت‌های "گل رف" (داور دروازه) و "هاوک آی" (چشم شاهین) در اواخر ماه آوریل و در طول ماه مه جاری آزمایش خواهند شد تا میزان دقتشان در "شرایط واقعی"، از جمله در شرایط بد جوی، زیر نور نورافکن ها، و در شرایط ازدحام بازیکنان در مقابل دروازه، بررسی شود.
در صورتی که در ماه ژوئیه یکی از این پیشنهادها به تأیید نهایی برسد، ممکن است از ماه اوت (مرداد ماه) امسال در مسابقاتی نظیر لیگ برتر انگلستان به کار گرفته شود.
هم فدراسیون فوتبال انگلستان و هم لیگ برتر این کشور تمایل زیادی به استفاده از فناوری خط دروازه دارند.
الکس هورن، دبیر کل فدراسیون فوتبال انگلستان می‌گوید: "ما امیدواریم استفاده از فناوری خط دروازه به قوانین بازی فوتبال اضافه شود."
آیا مسأله‌ای برای استفاده از این فناوری در انگلستان وجود دارد؟
مسأله اصلی این است که معلوم نیست بتوان این سیستم را از ابتدای فصل آینده در همه استادیوم‌ها پیاده کرد. فصل جدید لیگ برتر از روز ۱۸ اوت آینده شروع می‌شود و بازی‌های آن در ۲۰ استادیوم برگزار می‌شوند.
سوال دیگر این است که آیا در مسابقات جام حذفی هم می‌توان از این سیستم استفاده کرد؟
در جام حذفی انگلستان تیم‌هایی از دسته های پایینتر هم حضور دارند و معلوم نیست همه تیم‌ها بتوانند چین سیستمی را در ورزشگاه‌های خود به کار گیرند.
چه کسی هزینه بکارگیری این فناوری را خواهد پرداخت؟
این هم سوال بی‌پاسخ دیگریست. هنوز معلوم نیست که از بین لیگ‌‌ها، باشگاه‌ها، فدراسیون‌های ملی و فیفا کدام یک باید هزینه بکارگیری سیستم فناوری خط دروازه را بپردازند.
علاوه بر آن، در مسابقات بین‌المللی که یکی یا هر دو طرف آن کشورهای فقیر هستند، شاید میزبان قادر به نصب این سیستم نباشد. این مسأله می‌تواند در مسابقات مقدماتی تورنمنت‌های مهم بین‌المللی اتفاق بیفتد.
موضع یوفا چیست؟
مقامات یوفا با استفاده از این فناوری مخالفند. میشل پلاتینی، رئیس یوفا، معتقد است نظر به نادر بودن اتفاقات مربوط به عبور توپ از خط دروازه، نیازی به استفاده از فناوری خط دروازه نیست.
او طرفدار استفاده از کمک داورهای بیشتر است.
با توجه به مخالفت یوفا با استفاده از فناوری خط دروازه، ممکن است در آینده نزدیک شرایطی پیش بیاید که در آن در مسابقات لیگ برتر و یا جام جهانی از این فناوری استفاده شود، اما در لیگ قهرمانان و لیگ اروپا خبری از آن نباشد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: Amir تاريخ: چهار شنبه 10 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

سلام دوستام امیدوارم حالتون خوب باشه . از این که به وبلاگه من اومدید ازتون ممنونم . امیدورام که لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید . یه دنیا از همتون ممنون . نظر یادتون نره ها !!!!!!

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to artemiya.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com